Rólunk

Patrolline Kft.

Cégcsoportunk 1994-ben kezdte meg működését Magyarországon, székesfehérvári központtal az autóelektronikai termékek piacán.
Árukínálatunk elsődlegesen olyan elektronikus és kiegészítő termékekre vonatkozik, amelyeket utólagos extraként könnyen és szakszerűen be lehet építeni illetve használni a gépjárművekbe.

Cégcsoportunk kizárólagos képviselője a PATROLLINE CAN-BUS autóriasztó és rablásgátló rendszereknek, motorriasztóknak, és tolatóradaroknak, PIRANHA autóriasztóknak.

Patrolline Kft saját terméke a patrolTrack GPS alapú, internetes flottakövető rendszer, melynek értékesítését és hozzá kapcsolódó szolgáltatás biztosítását 2009-ben kezdtük meg. Termékünk a magyarországi útdíjfizetési rendszer (HUGO) bevezetése óta alkalmas az útdíj elektronikus bevallására.

Cégünk termékei Magyarországon már 14 autómárkához jóváhagyottak importőri szinten, ennek értelmében a PATROLLINE autóriasztók és tolatóradarok, valamint patrolTrack GPS flotta- és nyomkövető rendszerek beépítése az importőr jóváhagyásával történik, mely a gépjárművek garancia idejét nem befolyásolja.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy partnereinkhez és ügyfeleinkhez újabb és újabb innovatív megoldásokat és a legújabb autóelektronikai termékeket juttassuk el. Ezen erőfeszítésünk gyűmölcse a MOBILAKKUMULÁTOR és GÉPJÁRMŰ INDÍTÓ rendszer, mely egyedűlálló megoldást nyújt akkumulátor lemerülés esetén.

Vásárlóink jelentős részben autószalonok, beszerelő műhelyek, autókölcsönzők, flottakezelők és kiskereskedelmi felhasználók. Ügyfeleink és permanens vásárlóink között megtalálhatók az OPEL, CHEVROLET, VW, AUDI, SEAT, SKODA, SUZUKI, PEUGEOT, CITROEN, KIA, HYUNDAI, FORD, HONDA, NISSAN, TOYOTA, MERCEDES, RENAULT, MITSUBISHI, FIAT, ALFA, LANCIA autómárkák számos dealere.

Minőség és üzletpolitikánk kialakításának legfontosabb szempontjai a minőségi termék és a hozzáadott érték. Ezen tényezők prioritásai segítették hozzá a Patrolline Kft-t, hogy mára a magyar piac vezető autóriasztó beszállítójává váljon.

Cégünk fennállása óta rendületlenül törekszik ügyfelei mind tökéletesebb kiszolgálására. Igyekszünk megfelelni azoknak a szigorú követelményeknek, melyeket igényes partnereink várnak el tőlünk. Ügyfél centrikus marketingpolitikánk alapja a rugalmasság, melyet alkalmazunk az árképzés, a kiszolgálás és a felmerülő igények szerinti egyedi termékgyártatás területén egyaránt.

Cégünk által képviselt termékek kifogástalan minőségűek és rendelkeznek a szükséges hazai és nemzetközi minősítésekkel egyaránt.

Professzionális termékeinknek köszönhetően cégünk értékesítési területe folyamatosan növekszik. A magyar piacon kívül exportálunk Romániába, Ukrajnába, Bulgáriába, Szlovákiába, Macedóniába Olaszországba és Japánba is.

Célunk, hogy termékeinkkel megoldásokat szállítsunk ügyfeleinknek!